• U bent hier: Home
 

Groepstraining 'Raar Zo Uit Elkaar' I regio Asse

Categorie
Cursus
Datum
2020-03-03 17:30
Locatie
Pivo-site, Poverstraat 75 b48, Asse-Relegem
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bijlage

Het Centrum Algemeen Welzijnswerk Halle Vilvoorde, afdeling Asse, organiseert in het voorjaar van 2020 een groepstraining voor ouders en hun kinderen tussen 6 en 12 jaar die zich in een echtscheidingssituatie bevinden. 

Ongeveer één op vier kinderen in Vlaanderen tussen 0 en 17 jaar maakt een scheiding mee. Dit is niet alleen voor de ouders maar ook voor de kinderen een ingrijpende gebeurtenis. Hun vertrouwde wereld wordt overhoop gehaald. Toch kan je als ouder heel wat doen om je kind hierin te helpen versterken. Met de training ‘Raar zo uit elkaar’ willen we ouders hierin ondersteunen.

Met de kinderen komen we samen om creatief met het thema scheiding bezig te zijn. Kinderen kunnen leren door ervaringen met elkaar te delen.

Dit aanbod richt zich specifiek naar systemen waarin de scheiding nog recent is en waar geen grote conflicten zijn. Het voorkomen van deze conflicten is dus eigenlijk het hoofddoel van deze reeks. 

De reeks wordt gratis aangeboden in ons gebouw in Asse-Relegem (Poverstraat 75 b48 op de Pivo –site), telkens van 17u30 tot 19u30.

 
 

Alle datums

  • 2020-04-21 17:30
  • 2020-03-31 17:30
  • 2020-03-17 16:30
  • 2020-03-03 17:30
  • 2020-01-21 17:30

Powered by iCagenda

YUNECO Crisis

YUNECO Care

YUNECO Combi

Picture1 Care Circle Combi Circle
 YUNECO Crisis wil streven naar een transparante, toegankelijke voorzieningen-overschrijdende crisishulp aan kinderen, jongeren en hun context bij acute psychische en kinder/ jeugdpsychiatrische crisissen.

Lees meer

YUNECO Care wil een aanklampend en langdurig beschikbaar aanbod creëren voor kinderen en jongeren met een meervoudige en complexe problematiek die daardoor meestal zorg nodig hebben over langere termijn, maar daarbij niet altijd even makkelijk bereikbaar zijn.

Lees meer

YUNECO Combi wil een kwaliteitsvol beleid en gepaste zorg bieden voor de specifieke doelgroep jongeren met een combinatie van een verstandelijke beperking en geestelijke gezondheidsproblemen en –risico’s. 

Lees meer 

     

YUNECO Crosslink

YUNECO Connect

YUNECO Caro 

crosslink Header Yuneco Connect transprnt YUNECO Caro cirkel transprnt

Het programma YUNECO Crosslink streeft er naar om het netwerk zoveel mogelijk als lerend netwerk te laten fungeren, een kruispunt (Cross) waarbinnen doelbewust kennis en ervaringen worden uitgewisseld om nieuwe inzichten, oplossingen en werkwijzen te creëren.

Lees meer

YUNECO Connect is het programma Vroegdetectie - Vroeginterventie (VD-VI) dat zich richt op ultra hoog risico situaties (UHR) die kunnen leiden tot een ernstig geestelijk gezondheidsprobleem.

Lees meer

 Het zorgprogramma YUNECO Caro brengt GGZ-expertise naar jongeren met een psychische kwetsbaarheid, die in residentiële jeugdhulp verblijven, én hun teams.  We bieden tevens outreach GGZ-expertise aan de jongeren die verblijven in de gemeenschapsinstelling De Grubbe

Lees meer