• U bent hier: Home
 

5-daagse opleiding Ervaringsleren

Categorie
Opleiding
Datum
2020-03-12 00:00
Locatie
Galbergen, Mol
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil jij in 2020 de kans grijpen om je te verdiepen in het ervaringsleren? Word jij een ervaringsgerichte procesbegeleider? Wees er dan snel bij. Er zijn twee plaatsen vrij gekomen voor de vijfdaagse opleiding die start op dinsdag 3 maart. Tijdens deze opleiding gaan wij actief aan de slag met jouw leernoden en ontwikkelingskansen.

Deze opleiding is er voor iedereen die op zoek is naar nieuwe ontplooiingskansen voor zichzelf (als leerkracht, begeleider, psycholoog, leidinggevende, vrijwilliger,…) of de basisvaardigheden van een ervaringsgerichte trainer/begeleider wil leren.   Na deze opleiding kun je binnen je werking aan de slag met het ervaringsleren en heb je een goede theoretische basiskennis.  

Indien er vragen zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren via mail of per telefoon. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

5-daagse opleiding Ervaringsleren

Datum:

Introductiedag | 03 maart 2020 | 9u30-16u30
3-daagse met overnachting | 10-12 maart 2020 | 9u30-16u30
Terugkomdag | 24 maart 2020 | 9u30-16u30

Locatie:

Introductie- en terugkomdag gaan door in de Galbergen te Mol. Op wandelafstand van het station (1,6 km).
3-daagse met overnachting gaat door in het Zilvermeer te Mol.

Vragen / info:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijvingen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SKJ punten:

51 na het schrijven van een reflectieverslag.

Prijs:

€ 690
Syllabus, maaltijden, overnachtingen, versnapering, verzekering burgerlijke aansprakelijkheid inbegrepen.
De cursus vangt aan vanaf een minimum van 8 deelnemers.

Deze opleiding is erkent bij SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd). Learning Path voldoet aan de normen en de standaarden die verwacht worden. Ook wij zetten ons in om te leren en blijven leren zodat we een kwalitatieve opleiding kunnen aanbieden.

 
 

Alle datums

  • 2020-03-03 09:30 - 16:30
  • 2020-03-24 00:00
  • 2020-03-12 00:00
  • 2020-03-11 00:00
  • 2020-03-10 00:00

Powered by iCagenda

YUNECO Crisis

YUNECO Care

YUNECO Combi

Picture1 Care Circle Combi Circle
 YUNECO Crisis wil streven naar een transparante, toegankelijke voorzieningen-overschrijdende crisishulp aan kinderen, jongeren en hun context bij acute psychische en kinder/ jeugdpsychiatrische crisissen.

Lees meer

YUNECO Care wil een aanklampend en langdurig beschikbaar aanbod creëren voor kinderen en jongeren met een meervoudige en complexe problematiek die daardoor meestal zorg nodig hebben over langere termijn, maar daarbij niet altijd even makkelijk bereikbaar zijn.

Lees meer

YUNECO Combi wil een kwaliteitsvol beleid en gepaste zorg bieden voor de specifieke doelgroep jongeren met een combinatie van een verstandelijke beperking en geestelijke gezondheidsproblemen en –risico’s. 

Lees meer 

     

YUNECO Crosslink

YUNECO Connect

YUNECO Caro 

crosslink Header Yuneco Connect transprnt YUNECO Caro cirkel transprnt

Het programma YUNECO Crosslink streeft er naar om het netwerk zoveel mogelijk als lerend netwerk te laten fungeren, een kruispunt (Cross) waarbinnen doelbewust kennis en ervaringen worden uitgewisseld om nieuwe inzichten, oplossingen en werkwijzen te creëren.

Lees meer

YUNECO Connect is het programma Vroegdetectie - Vroeginterventie (VD-VI) dat zich richt op ultra hoog risico situaties (UHR) die kunnen leiden tot een ernstig geestelijk gezondheidsprobleem.

Lees meer

 Het zorgprogramma YUNECO Caro brengt GGZ-expertise naar jongeren met een psychische kwetsbaarheid, die in residentiële jeugdhulp verblijven, én hun teams.  We bieden tevens outreach GGZ-expertise aan de jongeren die verblijven in de gemeenschapsinstelling De Grubbe

Lees meer