• U bent hier: Home
 

Taart voor TEJO

Categorie
Inspiratiedag
Datum
2020-03-13 18:30 - 21:00
Locatie
Provinciehuis Antwerpen, Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen

Op 13 maart 2010 opende het eerste TEJO-huis in Antwerpen zijn deuren met een 40-tal vrijwilligers. Nu, 10 jaar later, zijn er 14 TEJO-huizen verspreid over gans Vlaanderen met 475 vrijwilligers en is er een overkoepelende vzw TEJO Vlaanderen. TAART voor al onze vrijwilligers en sympathisanten. 

TEJO geeft therapie aan jongeren tussen 10 en 20 jaar en het werkt, want tijdens de afgelopen 10 jaar hebben meer dan 10.000 jongeren de weg naar TEJO gevonden, maar dat verdient geen taart...

We geloven bij TEJO dat er iets moet veranderen in onze samenleving zodat op termijn niet meer maar net minder jongeren therapie nodig hebben. We broeden op enkele nieuwe initiatieven en dat willen we op onze 10de verjaardag graag met u delen.

Benieuwd? Aarzel niet en schrijf snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

 

  • Vrijdag 13 maart 2020 – 18.30 u – Ontvangst 18.00 u.
  • Provinciehuis Antwerpen - Kon. Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen (Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer – halte Harmonie)
    Beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar onder het Provinciehuis.

 

Met bijdragen van o.m. Wouter Beke, Sihame El Kaouakibi, Els Dottermans, Herman Van Goethem

 

Muziek: Troubadours
Dank aan de jongeren van:
Pius X, Troubadours en De Wissel, Let’s Go Urban

 
 

Alle datums

  • 2020-03-13 18:30 - 21:00

Powered by iCagenda

YUNECO Crisis

YUNECO Care

YUNECO Combi

Picture1 Care Circle Combi Circle
 YUNECO Crisis wil streven naar een transparante, toegankelijke voorzieningen-overschrijdende crisishulp aan kinderen, jongeren en hun context bij acute psychische en kinder/ jeugdpsychiatrische crisissen.

Lees meer

YUNECO Care wil een aanklampend en langdurig beschikbaar aanbod creëren voor kinderen en jongeren met een meervoudige en complexe problematiek die daardoor meestal zorg nodig hebben over langere termijn, maar daarbij niet altijd even makkelijk bereikbaar zijn.

Lees meer

YUNECO Combi wil een kwaliteitsvol beleid en gepaste zorg bieden voor de specifieke doelgroep jongeren met een combinatie van een verstandelijke beperking en geestelijke gezondheidsproblemen en –risico’s. 

Lees meer 

     

YUNECO Crosslink

YUNECO Connect

YUNECO Caro 

crosslink Header Yuneco Connect transprnt YUNECO Caro cirkel transprnt

Het programma YUNECO Crosslink streeft er naar om het netwerk zoveel mogelijk als lerend netwerk te laten fungeren, een kruispunt (Cross) waarbinnen doelbewust kennis en ervaringen worden uitgewisseld om nieuwe inzichten, oplossingen en werkwijzen te creëren.

Lees meer

YUNECO Connect is het programma Vroegdetectie - Vroeginterventie (VD-VI) dat zich richt op ultra hoog risico situaties (UHR) die kunnen leiden tot een ernstig geestelijk gezondheidsprobleem.

Lees meer

 Het zorgprogramma YUNECO Caro brengt GGZ-expertise naar jongeren met een psychische kwetsbaarheid, die in residentiële jeugdhulp verblijven, én hun teams.  We bieden tevens outreach GGZ-expertise aan de jongeren die verblijven in de gemeenschapsinstelling De Grubbe

Lees meer