• U bent hier: Home
 

Body Positivity Event

Body_Positivity_Event
Categorie
Ontmoeting
Datum
2019-06-02 10:00 - 17:00
Locatie
UCLL, Groeneweg 151, 3001 Heverlee

Geef jezelf dit Body Positivity Event cadeau!
Het wordt een zondag vol zelfzorg, verwennerij, mild zijn voor onszelf en hartverwarmende ontmoetingen met superfijne mensen.
Deze dag staat open voor iedereen die interesse heeft in een gezonde geest in een gezond lichaam!

Het programma kan je bekijken op de website (https://bodypositivityevent.wordpress.com/programma/), en we kunnen je alvast verklappen dat er een heleboel toffe workshops op dat programma zullen staan!

Enkele voorbeelden:
- Dans en beweging
- Beauty workshop: nagels lakken en zelf verzorgingsproducten leren maken
- Inspirerende ontmoeting met Gudrun Hespel, van The fittest you!
- In gesprek: geestelijk gezond?! (gespreksgroep ANBN)
- Ingrediënten voor een weerbaar leven - wat kan je als ouder doen?
- Wat kan jij als leerkracht of opvoeder doen om jongeren weerbaar te maken? (met Eetexpert vzw)
- Een blote-voeten-pad
En nog veel meer!

Voor mensen met een eetstoornis houden we rekening met de maaltijdmomenten, o.a. met een broodjesmaaltijd met groenten 's middags en een stuk fruit of een koek in de namiddag. Je bent natuurlijk ook vrij om je eigen pakket mee te brengen, zodat je je daarover geen zorgen hoeft te maken. Niemand zal raar opkijken, we kennen de moeite die zo'n eetmomenten kunnen kosten ;-)

 
 

Alle datums

  • 2019-06-02 10:00 - 17:00

Powered by iCagenda

YUNECO Crisis

YUNECO Care

YUNECO Combi

Picture1 Care Circle Combi Circle
 YUNECO Crisis wil streven naar een transparante, toegankelijke voorzieningen-overschrijdende crisishulp aan kinderen, jongeren en hun context bij acute psychische en kinder/ jeugdpsychiatrische crisissen.

Lees meer

YUNECO Care wil een aanklampend en langdurig beschikbaar aanbod creëren voor kinderen en jongeren met een meervoudige en complexe problematiek die daardoor meestal zorg nodig hebben over langere termijn, maar daarbij niet altijd even makkelijk bereikbaar zijn.

Lees meer

YUNECO Combi wil een kwaliteitsvol beleid en gepaste zorg bieden voor de specifieke doelgroep jongeren met een combinatie van een verstandelijke beperking en geestelijke gezondheidsproblemen en –risico’s. 

Lees meer 

     

YUNECO Crosslink

YUNECO Connect

YUNECO Caro 

crosslink Header Yuneco Connect transprnt YUNECO Caro cirkel transprnt

Het programma YUNECO Crosslink streeft er naar om het netwerk zoveel mogelijk als lerend netwerk te laten fungeren, een kruispunt (Cross) waarbinnen doelbewust kennis en ervaringen worden uitgewisseld om nieuwe inzichten, oplossingen en werkwijzen te creëren.

Lees meer

YUNECO Connect is het programma Vroegdetectie - Vroeginterventie (VD-VI) dat zich richt op ultra hoog risico situaties (UHR) die kunnen leiden tot een ernstig geestelijk gezondheidsprobleem.

Lees meer

 Het zorgprogramma YUNECO Caro brengt GGZ-expertise naar jongeren met een psychische kwetsbaarheid, die in residentiële jeugdhulp verblijven, én hun teams.  We bieden tevens outreach GGZ-expertise aan de jongeren die verblijven in de gemeenschapsinstelling De Grubbe

Lees meer