Stuur ons een mailtje!

In verband met een combi-care traject

 • Care Leuven-Hageland
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Care Halle-Vilvoorde
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AANMELDEN YUNECO COMBI

Voor Yuneco Combi Care via het online aanmeldingsformulier

 • Voor Leuven-Hageland*, klik hier
 • Voor Halle-Vilvoorde*, klik hier

Kies voor consult, trajecthulp of casemanagement.

* Overzicht gemeenten

 

Er kan momenteel NIET aangemeld worden bij YUNECO Combi in regio Leuven-Hageland.

 

Combi-medewerkers

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Veronique Vercruysse newEsther Vanhaecke new

 

 

 

 

 

 

Bouwstenen YUNECO Combi

 1. Crisiszorg en crisisopvang
 2. Time-outs in functie van gedeelde zorg
 3. Mobiele hulpverlening
 4. Diagnostische observatie, kortdurende of langdurende behandeling
 5. Realiseren van zorgcontinuïteit

YUNECO wil een kwaliteitsvol beleid en gepaste zorg bieden voor ALLE kinderen en jongeren met psychiatrische en psychische problemen in de provincie. YUNECO Combi behartigt daarin specifiek de doelgroep jongeren met een combinatie van een verstandelijke beperking en geestelijke gezondheidsproblemen en –risico’s.

YUNECO Combi kiest voor een inclusieve samenleving, waarin iedereen kan gebruik maken van een gelijkwaardig hulpaanbod. Personen mèt en zonder beperkingen moeten zoveel mogelijk terecht kunnen in dezelfde GGZ-zorgmodules.

BASISPIJLERS:

 • Alle diensten meer toegankelijk maken voor jongeren met een dubbeldiagnose
 • De opleiding van medewerkers verbeteren zodat bovenstaande mogelijk wordt
 • Een beperkt specifiek aanbod creëren voor de zeer complexe situaties in ziekenhuis-, revalidatie- en verblijfdiensten
 • Zorgcontinuïteit nastreven door het versterken van intersectorale samenwerking in gemeenschappelijke trajecten van gedeelde zorg

DOELGROEP:

Kinderen en jongeren met de dubbeldiagnose : verstandelijke beperking en een psychische en/of psychiatrische problematiek.

YUNECO Crisis

YUNECO Care

YUNECO Combi

Picture1 Care Circle Combi Circle
 YUNECO Crisis wil streven naar een transparante, toegankelijke voorzieningen-overschrijdende crisishulp aan kinderen, jongeren en hun context bij acute psychische en kinder/ jeugdpsychiatrische crisissen.

Lees meer

YUNECO Care wil een aanklampend en langdurig beschikbaar aanbod creëren voor kinderen en jongeren met een meervoudige en complexe problematiek die daardoor meestal zorg nodig hebben over langere termijn, maar daarbij niet altijd even makkelijk bereikbaar zijn.

Lees meer

YUNECO Combi wil een kwaliteitsvol beleid en gepaste zorg bieden voor de specifieke doelgroep jongeren met een combinatie van een verstandelijke beperking en geestelijke gezondheidsproblemen en –risico’s. 

Lees meer 

     

YUNECO Crosslink

YUNECO Connect

YUNECO Caro 

crosslink Header Yuneco Connect transprnt YUNECO Caro cirkel transprnt

Het programma YUNECO Crosslink streeft er naar om het netwerk zoveel mogelijk als lerend netwerk te laten fungeren, een kruispunt (Cross) waarbinnen doelbewust kennis en ervaringen worden uitgewisseld om nieuwe inzichten, oplossingen en werkwijzen te creëren.

Lees meer

YUNECO Connect is het programma Vroegdetectie - Vroeginterventie (VD-VI) dat zich richt op ultra hoog risico situaties (UHR) die kunnen leiden tot een ernstig geestelijk gezondheidsprobleem.

Lees meer

 Het zorgprogramma YUNECO Caro brengt GGZ-expertise naar jongeren met een psychische kwetsbaarheid, die in residentiële jeugdhulp verblijven, én hun teams.  We bieden tevens outreach GGZ-expertise aan de jongeren die verblijven in de gemeenschapsinstelling De Grubbe

Lees meer