YUNECO is het netwerk geestelijke gezondheid voor kinderen en jongeren in Vlaams-Brabant. Elke provincie heeft een soortgelijk netwerk. Op deze pagina vind je links naar de andere netwerken kinderen en jongeren in Vlaanderen. Meer informatie rond deze hervorming kan u vinden op www.psy0-18.be

Ligant Logo Groot1   RADAR1  pangg logo    wingg

YUNECO is het netwerk geestelijke gezondheid voor kinderen en jongeren in Vlaams-Brabant. Elke provincie heeft een soortgelijk netwerk. Voor volwassenen bestaan de Netwerken GGZ. Deze zijn regionaal georganiseerd. Op deze pagina vind je links naar de netwerken geestelijke gezondheid voor volwassenen in Vlaams-Brabant (Diletti voor Leuven-Tervuren en SaVHA?! voor Halle-Vilvoorde). Meer informatie rond deze hervorming kan u vinden op www.psy107.be

                                    

Diletti                                SaVHA

 

                                                                                                         

 

 Ann Van der Speeten portret         Marina Danckaerts portret         Liesbeth Leemans portret

Ann Van der Speeten

Netwerkcoördinator

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0492 46 38 42

 
 

Marina Danckaerts

Netwerkcoördinator

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Liesbeth Leemans

Operationeel teamcoördinator

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0478 15 08 58

 

YUNECO PROGRAMMA

 

 YUNECO Crisis

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 YUNECO Care/Combi     

 Leuven-Hageland: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Halle-Vilvoorde: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 YUNECO Crosslink

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Crosslink stafmedewerker)

 Of neem contact op met een referentiepersoon.

 YUNECO Connect

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Connect referentiepersoon)

 Of contacteer het Connect team in je regio:

  • Leuven-Hageland: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0476 99 57 10 (do 9u-10u30)
  • Halle-Vilvoorde: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 YUNECO ELP

 Contactpersoon ELP: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0478 15 08 58

 YUNECO Caro

 Caro Outreach GGZ naar Jeugdhulp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Caro De Grubbe Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Caro I.T.E.R. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 02 512 62 43 (graag met vermelding 'Caro')

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Overzicht gemeenten

 

Voor AANMELDINGEN kan je hier terecht!

 

Wil je graag FEEDBACK geven? Klik hier!

 

Afdrukken

YUNECO Crisis

YUNECO Care

YUNECO Combi

Picture1 Care Circle Combi Circle
 YUNECO Crisis wil streven naar een transparante, toegankelijke voorzieningen-overschrijdende crisishulp aan kinderen, jongeren en hun context bij acute psychische en kinder/ jeugdpsychiatrische crisissen.

Lees meer

YUNECO Care wil een aanklampend en langdurig beschikbaar aanbod creëren voor kinderen en jongeren met een meervoudige en complexe problematiek die daardoor meestal zorg nodig hebben over langere termijn, maar daarbij niet altijd even makkelijk bereikbaar zijn.

Lees meer

YUNECO Combi wil een kwaliteitsvol beleid en gepaste zorg bieden voor de specifieke doelgroep jongeren met een combinatie van een verstandelijke beperking en geestelijke gezondheidsproblemen en –risico’s. 

Lees meer 

     

YUNECO Crosslink

YUNECO Connect

YUNECO Caro 

crosslink Header Yuneco Connect transprnt YUNECO Caro cirkel transprnt

Het programma YUNECO Crosslink streeft er naar om het netwerk zoveel mogelijk als lerend netwerk te laten fungeren, een kruispunt (Cross) waarbinnen doelbewust kennis en ervaringen worden uitgewisseld om nieuwe inzichten, oplossingen en werkwijzen te creëren.

Lees meer

YUNECO Connect is het programma Vroegdetectie - Vroeginterventie (VD-VI) dat zich richt op ultra hoog risico situaties (UHR) die kunnen leiden tot een ernstig geestelijk gezondheidsprobleem.

Lees meer

 Het zorgprogramma YUNECO Caro brengt GGZ-expertise naar jongeren met een psychische kwetsbaarheid, die in residentiële jeugdhulp verblijven, én hun teams.  We bieden tevens outreach GGZ-expertise aan de jongeren die verblijven in de gemeenschapsinstelling De Grubbe

Lees meer