Driedaagse vorming Suïcidepreventie voor jongerenbegeleiders (startdatum april 2021)

Categorie
Opleiding
Datum
2021-04-27 09:30
Locatie
Online
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe herken je signalen die wijzen op suïcidaal gedrag? Hoe ga je het gesprek aan met een suïcidale jongere? Hoe maak je suïcidaliteit bespreekbaar? Hoe kan je het risico op suïcide inschatten? Wat doe je in geval van crisis? Welke hulp bied je na een zelfmoordpoging? Hoe vang je nabestaanden op? Hoe doe je aan zelfzorg als hulpverlener?


Op deze en andere vragen krijg je een antwoord in onze interactieve vorming voor jongerenbegeleiders. We werken in kleine groepen met ruimte voor persoonlijke inbreng.

PRAKTISCH
- Driedaagse vorming: 27 april, 4 en 11 mei 2021, telkens van 9u30-16u
- Terugkommoment:  18 januari 2022 (voormiddag)
Waar:
- Driedaagse vorming: omwille van de huidige corona-maatregelen zal deze vorming ONLINE doorgaan.
- Terugkommoment: Sint-Geertruiabdij 6, 3000 Leuven (CGG PassAnt)
Kostprijs: €195 - Een engagement voor de drie dagen is een voorwaarde om deel te nemen.

Interesse? Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Meer info en inschrijven via Driedaagse online vorming suïcidepreventie voor jongerenbegeleiders 2021

Indien je meer informatie wenst over ons aanbod, neem dan contact op met Laura Jonville (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Deelnemers getuigen:

“Ik vertrek met een goed gevulde rugzak naar mijn werk: de vorming was zeer concreet en praktisch. Bedankt voor de fijne vorming!”
“Ik ben heel blij dat ik deze vorming kon volgen. De vorming heeft me vertrouwen gegeven en heeft me nieuwe vaardigheden bijgebracht in het omgaan met suïcidale jongeren. Ik zou deze vorming aan al mijn collega’s aanbevelen!”

 
 

Alle datums

  • 2021-04-27 09:30

Powered by iCagenda