We slaan de brug tussen de Geestelijke Gezondheidszorg en de residentiële Jeugdhulp. Daarbij willen we jongeren met een psychische kwetsbaarheid, én hun teams, ondersteunen met een toegankelijk GGZ-aanbod op maat.

Dit doen we met een outreach-programma dat mobiele hulpverlening biedt in de residentiële voorziening waar de jongere verblijft. We trachten bestaande hulpverlening te versterken en mee te denken vanuit een GGZ-perspectief.

Wat doen we?

Elk traject start met een consult dat met één of meerdere contacten kan uitgebreid worden, zo werken we trapsgewijs. Tijdens consulten zoeken we desgewenst mee naar verwijsmogelijkheden naar de gespecialiseerde GGZ en/of stellen we samen een indicatie tot diagnostiek of een specifieke behandeling via YUNECO Caro.

Meer weten? Bekijk hier de folder.

 

VOORZIENinGGZ: de themamail van YUNECO Caro Outreach!

Het YUNECO Caro Outreach team focust op regelmatige basis op specifieke thema's in haar nieuwsbrief: angst, trauma, ... Wens je de themamail te ontvangen?

Schrijf je in en stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !