Gezinsdag van de veerkracht

Categorie
10-daagse van de Geestelijke Gezondheid
Datum
2022-10-02 12:30 - 18:00
Locatie
Ankerpunt vzw - Oud-Heverleestraat, Heverlee, Leuven, Vlaams-Brabant, Vlaanderen, 3001
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ankerpunt vzw zet zich sinds 2008 in voor het welzijn van kinderen, jongeren en hun gezinnen. Al meer dan 14 jaar zijn we stevig ingebed in het Leuvense zorglandschap en ver daarbuiten. Op zondag 2 oktober organiseert Ankerpunt vzw in het kader van de tiendaagse van de veerkracht, een Gezinsdag, waarbij we vanaf 12u30 het publiek verwelkomen om met ons kennis te maken en gratis te proeven van ons aanbod!

Er staan heel wat boeiende activiteiten op de planning, voor zowel ouders en hun kinderen als voor leerkrachten, jeugdwerkers en hulpverleners! We organiseren leuke interactieve spelletjes, crea- en talentenateliers, yoga, yomiqi, mindfulness, bosbaden en nog veel meer. 

Ook het ‘Hey, ik  ben oké lees- en doeboek ‘Avonturen aan de Wondere Ommesprong wordt voorgesteld met deze dag focus op thema’s als stress, faalangst, zelfvertrouwen, welbevinden, veerkracht, …

Geen tijd om mee te doen met één van de activiteiten, maar wel benieuwd naar onze werking? Geen probleem! We voorzien de hele dag door randanimatie met grimeren, tussendoorpelletjes en - uitdagingen… infostandjes waar je je vragen kan stellen aan één van onze medewerkers, hapjes en drankjes,... Dus kom zeker langs voor een gezellige babbel. 

 10102022Gezinsdag1.2

10102022Gezinsdag2.2

 
 

Alle datums

  • 2022-10-02 12:30 - 18:00

Powered by iCagenda

YUNECO Crisis

YUNECO Care

YUNECO Combi

Picture1 Care Circle Combi Circle
 YUNECO Crisis wil streven naar een transparante, toegankelijke voorzieningen-overschrijdende crisishulp aan kinderen, jongeren en hun context bij acute psychische en kinder/ jeugdpsychiatrische crisissen.

Lees meer

YUNECO Care wil een aanklampend en langdurig beschikbaar aanbod creëren voor kinderen en jongeren met een meervoudige en complexe problematiek die daardoor meestal zorg nodig hebben over langere termijn, maar daarbij niet altijd even makkelijk bereikbaar zijn.

Lees meer

YUNECO Combi wil een kwaliteitsvol beleid en gepaste zorg bieden voor de specifieke doelgroep jongeren met een combinatie van een verstandelijke beperking en geestelijke gezondheidsproblemen en –risico’s. 

Lees meer 

     

YUNECO Crosslink

YUNECO Connect

YUNECO Caro 

crosslink Header Yuneco Connect transprnt YUNECO Caro cirkel transprnt

Het programma YUNECO Crosslink streeft er naar om het netwerk zoveel mogelijk als lerend netwerk te laten fungeren, een kruispunt (Cross) waarbinnen doelbewust kennis en ervaringen worden uitgewisseld om nieuwe inzichten, oplossingen en werkwijzen te creëren.

Lees meer

YUNECO Connect is het programma Vroegdetectie - Vroeginterventie (VD-VI) dat zich richt op ultra hoog risico situaties (UHR) die kunnen leiden tot een ernstig geestelijk gezondheidsprobleem.

Lees meer

 Het zorgprogramma YUNECO Caro brengt GGZ-expertise naar jongeren met een psychische kwetsbaarheid, die in residentiële jeugdhulp verblijven, én hun teams.  We bieden tevens outreach GGZ-expertise aan de jongeren die verblijven in de gemeenschapsinstelling De Grubbe

Lees meer