YUNECO CONNECT

 

YUNECO Connect VD-VI Leuven-Hageland richt zich tot jongeren en jongvolwassenen

  1. Van 14 t.e.m. 23 jaar
  2. Die dreigen vast te lopen op één of meerdere levensdomeinen (school, werk, gezin, relaties, etc.) of uit evenwicht raken
  3. Waarbij men niet goed weet wat er aan de hand is, maar waarbij men zich zorgen maakt aangaande de verdere ontwikkeling
 Flyer YUNECO Connect LH  

 

Door middel van vroegdetectie proberen we de gevoeligheid en kwetsbaarheid voor het ontwikkelen van een psychologische en/of psychiatrische problematiek in te schatten. Door tijdig te interveniëren willen we vastlopen op een of meerdere levensdomeinen vermijden of beperken. Ook jongeren die wel voldoen aan de bovenstaande voorwaarden maar zonder eigen hulpvraag, waarbij de omgeving wel bezorgd is kunnen bij ons terecht.

 

YUNECO Connect Leuven-Hageland biedt laagdrempelige en aanklampende zorg met een mogelijkheid tot ambulant werken over de CGG-VBO vestigingen heen en zo nodig outreachend in de vertrouwensomgeving van de jongere.
YUNECO Connect biedt GEEN langdurig therapeutisch behandeltraject, overbrugging, crisisbegeleiding of begeleiding bij een louter psychodiagnostische vraag.

 

Indien u denkt dat bovenstaand aanbod helpend kan zijn voor de jongere kan u het online aanmeldingsformulier* invullen.
Op basis van dit formulier wordt er binnen ons team gekeken of uw aanmelding in aanmerking komt voor het opstarten van een begeleidingstraject. U kan binnen 2 weken na aanmelding reactie van ons verwachten. Bij voorkeur is de cliënt op de hoogte van de aanmelding. 

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.kan eventueel anoniem afgetoetst worden of het Connect zorgaanbod aangewezen is.

 

* Overzicht gemeenten