YUNECO CROSSLINK

Provinciaal opleidingspunt

 

Bij YUNECO zijn we ervan overtuigd dat er veel van elkaar te leren valt én dat er ook veel te delen is. Niet alleen wetenschappelijke en/of professionele kennis maar ook ervaringskennis. En dit over alle sectoren heen.

Wil je graag je kennis over een specifiek thema bijschaven? Zoek je een gerichte vorming? Of kan jij anderen net inspireren en verrijken met je expertise over een bepaald thema?

Het provinciaal opleidingspunt stemt als actieve draaischijf lokaal vraag en aanbod af. Het is een provinciaal vormingsnetwerk tussen de partners.

PO algemeen figuur VRAAGPO algemeen figuur AANBOD

 

VORMINGSAANBOD

Heb je als partner of professional een specifiek vormingsaanbod dat je wenst open te stellen binnen het netwerk? Maak je vormingsaanbod kenbaar via het formulier* of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Of bekijk hier het vormingsaanbod.

Ga naar VORMINGSAANBOD

 

VORMINGSVRAAG

Als professionals in het netwerk reeds een specifieke vormingsvraag hadden dan kan je ze in de databank terugvinden. Mogelijks heb jij de juiste kennis om hen een vorming voor te stellen!

Bekijk hier de VORMINGSVRAGEN

Op zoek naar een specifieke vorming en vind je niet onmiddellijk wat je zoekt in het bestaande aanbod? Stel je vormingsvraag via het formulier*.

 

*Hou er rekening mee dat we je contactgegevens vragen voor publicatie op deze website om elkaar rechtstreeks te contacteren.

Let wel: vanuit YUNECO kunnen we onmogelijk een volledige garantie i.v.m. de kwaliteit van het aanbod geven. Wij vragen ook geen informatie i.v.m. eventuele vergoedingen. Dit dient onderling afgestemd te worden.